Már csak egy lépés!

Gratulálok döntésedhez, hogy csatlakozol a Business Smart és a Life Success olvasói közé!
Egy biztos: sok hasznos gyakorlati tudást szerezhetsz nálunk.

Most kaptál egy e-mailt, amiben meg kell erősítened a megadott e-mail címedet.
A levélben lévő linkre kell kattintanod, hogy a feliratkozásod érvényes legyen, és az ígért ajándékokat elküldhessük Neked!

Ezek közt van az ingatlanbefektetési ötleteket tartalmazó ki könyvünk, a 3 leggyakoribb ingatlanpiaci tévhit. A 3 leggyakoribb ingatlanpiaci tévhit

Célunk, hogy segítsük az embereket a pénzügyi műveltségük emelésével (Life Success) hogy jobb körülménynek között élhessenek.
A cégvezetőket pedig innovatív ötletekkel (Business Smart) abban, hogy minél több dinamikusan növekvő és exportpiacokat is meghódító magyar cég legyen.

Feliratkozásoddal együtt egy ajándék hírlevél sorozatot is kapsz, mely a pénz működéséről szól. Ha azzal végeztél és hasznosnak találtad, de többre vágysz, akkor gyere el a pénzügyi tréningre, ahol még jobban megismerheted a pénzrendszer titkait – mely fontos kulcs az anyagi bőséghez vezető úton.

Nézd meg a tréning beharangozóját:

Ha pedig már most is jó anyagi körülmények között élsz és a meglévő vagyonod akarod tovább növelni, akkor a haladó szintű Vagyonépítés tréninget ajánlom Neked – mely az ingatlan befektetéseken keresztül mutatja be hogyan lehet passzív jövedelmet építeni. Itt láthatsz a korábbi tréningen részt vevő csoportok közül néhányat.

ingatlan-2015-02-10

katedra-csoport

A Business Smart rendezvények pedig azon a cégvezetőknek szólnak, akik szeretnének innovatív XXI. századi módszerek alkalmazásával egy modern, fenntartható világot és ezzel együtt prosperáló céget építeni velünk közösen!

Itt láthatsz néhány képet rendezvényeinkről:

Business Smart konferencia

Várunk Téged is szeretettel!

A siker döntés kérdése!
Tisztelettel,
Szilágyi Imre
befektető, közgazdász
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük