Vagyonépítés tréning

Jarl KonferenciateremKÖVETKEZŐ IDŐPONT:
2020. augusztus 25. kedd
Időpont: 9-17 óráig
Helyszín: La Prima Fashion Hotel Budapest, V. ker. Piarista u. 6.

JELENTKEZEM!

 

A tudás az új pénz!

A Vagyonépítés tréning egyedülálló program, mely egy professzionális nemzetközi módszertanra épül. A célja, hogy a résztvevők benne legyenek abban az 5%-ban, akik elérik az anyagi függetlenséget, bőségben és pénzügyi biztonságban élik életüket. Ne maradj a 95%-ban, inkább gyere el és csináld végig ezt a programot!

A TUDÁS a legfontosabb befektetés a XXI. században!

 

Egy fontos üzenet

Az elmúlt pár évben hatalmasat változott a világ. Vagyonok átcsoportosítása zajlik, olyan mértékben, melyre a történelem során még soha nem volt példa. Légy részese ennek a folyamatnak, de ne külső szemlélőként!

A tréning fő üzenete:
Minél előbb hozd létre saját jövedelem forrásaidat!

 

szilagyi_imreSzilágyi Imre
Mester fokozatú közgazdász, vállalati pénzügyi szakértő,
befektető, a DSGN Home Holding Zrt. vezérigazgatója

 

Intenzív képzés

A Vagyonépítés tréning az ingatlanbefektetésekre alapozva mutatja be azokat a technikákat, amelyekkel az anyagi függetlenség elérhető. Olyan szemléletet és stratégiát ad a kezedbe, mely segít megérteni hogyan lehet biztonságosan saját ingatlan portfóliót építeni, és megvédeni annak értékét a folyamatosan változó piaci körülmények között. Megmutatja, hogyan lehet pozitív cashflow-d, azaz folyamatosan bejövő pénzáramlásod, függetlenül a piaci helyzettől, mindegy hogy a piacon emelkedő vagy csökkenő ingatlan árak vannak, a jó stratégiával mindenképp nyerni fogsz a befektetéseiden.

A program nem csak az ingatlanról szól, hanem arról is, hogyan építs tartós vagyont magadnak, ami lehet akár vállalkozás, vagy más értékes eszköz, amely folyamatos készpénzáramlást biztosít számodra. A technikák hatékonyan alkalmazhatók más vállalkozási és üzleti tevékenység során is.

 

Gyakorlati tudás és merőben új szemlélet

A tréning módszereit kidolgozó csapat nem elméleti szakemberekből áll, hanem gyakorlati befektetőkből, akik több milliárd Ft értéken rendelkeznek ingatlanokkal.

Az ingatlan hosszú távon stabil és jövedelmező befektetés, de csak akkor, ha képzett befektető vagy és megfelelő stratégia alapján dolgozol! Ha szeretnél képzett befektető lenni, akkor ott a helyed neked is ezen az intenzív tréningen!

Vegyél részt a Vagyonépítés programon! Egy dolgot garantálhatunk: a tréning után egész más szemmel fogod látni a világot.

A tréningen megtanulhatod többek között:

 • Milyen szempontok, mutatók alapján lehet kiválasztani a leginkább pénztermelő ingatlant?
 • Hogyan alkoss hatékony befektetési stratégiát?
 • Hogyan növelheted meg hitelképességedet, hogy minél jobb feltételekkel juthass forráshoz?
 • Hogyan élvezheted a legalacsonyabb hitelkamatok előnyét?
 • Milyen trükkel fordítható át a negatív tőkeproblémájú ingatlan pozitív hozamú befektetéssé?
 • Mi köze a munkanélküliségi rátának az ingatlanbefektetéshez?
 • Hogyan hozhatsz létre több forrású jövedelemáramlást, hogy ne csak egy lábon állj?
 • Hogyan vedd észre az ingatlannal kapcsolatos adózási előnyöket?
 • Hogyan alakítsd ki a saját ingatlanstratégiádhoz legjobban illeszkedő jogi formát?
 • Milyen technikákkal tárgyalj, hogy akár 20-30%-kal piaci ár alatt juss a kiszemelt ingatlanhoz?
 • …és még sok minden mást!

Te is lehetsz befektető!

A program egyik legérdekesebb része az, hogyan lehetsz akár minimális vagy zéró induló pénzzel is sikeres ingatlanbefektető?

A helyek száma korlátozott! Az előző tréning a meghirdetés után néhány napon belül megtelt, ezért foglald le a helyed mielőbb!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

A tréningen kizárólag tudás átadása történik, a részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár! Nem fogunk sem terméket árusítani, se bármilyen ingatlanbefektetésre rávenni. Abban segítünk, hogy megtaláld a saját nyerő stratégiádat az anyagi függetlenség eléréséhez.

 

Ők már elvégezték a tréninget!

Ezen a képen az előző tréningek résztvevőit látod, ők már mind elvégezték a Vagyonépítés tréninget. Szinte mind azt írták a program végén az értékelő kérdőívre, hogy elégedetten távoztak a képzésről. Biztos vagyok benne, hogy te is rengeteg hasznos információval és új tudással felvértezve fogod befejezni a kurzust!

ingatlan-2015-02-10

tréning-2014-11-18

katedra-csoport

vagyonepites-2

trening-csoport

Készen állsz arra, hogy betekints a vagyonépítés apró trükkjeibe, rejtett titkaiba? Akkor jelentkezz!

JELENTKEZEM!

 

Ingatlanba fektetni sokféleképp lehet

Az ingatlan befektetés nem csak vásárlásról és eladásról vagy bérbeadásról szól, jóval összetettebb és szerteágazóbb ennél. Hozzátartozik a rendszeres piacelemzés, a finanszírozás, a jogi és technikai – műszaki feladatok végrehajtása. A kiváló befektető nem ért minden területhez de pontosan tudja hogy milyen feladatai vannak és egy megfelelő támogató csapatot állít össze. Nagyon fontos, hogy milyen szempontok alapján állítod össze a csapatod, ebben szintén ad a program egy hasznos módszertant.

 

Miről szól a tréning?

 

A piaci trendek

Fontos hogy tisztában legyél a piaci trendekkel! Ami a legfontosabb, hogy értsd a pénzrendszer működését, hiszen ez az alapja a befektetéseknek – nem csak az ingatlan, hanem minden típusú befektetésnek.

 

Az ingatlanbefektetés 7 lépéses folyamata

 1. Igények azonosítása és a stratégia meghatározása
 2. Piackutatás és az ajánlatok kutatása (ingatlan-mátrix, keresés 12 lépése)
 3. Kiválasztott ajánlat részletes elemzése
 4. A forrásteremtés 10 nélkülözhetetlen módszere
 5. Kreatív stratégia kiigazítás
 6. Erő-csapat és ajánlat készítés
 7. Ügylet lebonyolítása

 

Stratégiák azok számára akik:

 1. Kevés vagy nulla kezdőtőkével rendelkeznek
 2. Van némi tőkéjük
 3. Nagyobb likvid befektetésekkel rendelkeznek
 4. Vannak lekötött pénzügyi eszközeik, akár ingatlanok
 5. Közvetítők, akik más befektetők pénzét forgatják

 

Finanszírozás

Ahhoz hogy elindulhass az ingatlanbefektetővé válás útján nem feltétlenül van szükséged pénzre. Persze előnyt jelent, ha van már olyan megtakarításod, amit szívesen fektetnél be ingatlan területen. Azonban a tréningen arra is kitérünk, hogyan lehetsz akár pénz nélkül sikeres ingatlanbefektető.

 

Kapcsolatépítés

A tréning nagy előnye, hogy a szünetekben és a gyakorlati részek során lehetőség lesz kapcsolatok építésére, új ismeretségek szerzésére. Itt olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik hasonló célok megvalósítását tűzték ki. Ez is jelentős üzleti előnyöket hozhat számodra!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

 

Miért épp ingatlan?

Közismert tény hogy a legtöbb gazdag, vagyonos embernek van ingatlanbefektetése, mely folyamatos készpénzáramlást biztosít számára, ez ugyanis egy nélkülözhetetlen eleme a pénzügyi intelligenciának.

A tréningen lépésről lépésre végigmegyünk az ingatlan tranzakciók folyamatán, már a kiválasztási szempontoktól kezdve. Lesz szó a bérbeadási célú vásárlásról, finanszírozási stratégiákról, tárgyalási technikákról, és még sok minden másról.

 

Legyen saját ingatlan stratégiád!

A legtöbb sikeres ingatlan befektető megtalálja a saját piaci szegmensét, és létrehozza azt a rendszert, ami a saját igényeinek megfelel. Segítünk megtalálni azt a stílust amely igazán hozzád illik, és a saját céljaiddal is összhangban van. Akár többféle módszert is használhatsz egyszerre, hogy elérd a pénzügyi függetlenséget.

 

Praktikus gyakorlati tréning

Fel fogod fedezni a számos adóelőnyt, amit az ingatlanbefektetés illetve a saját vállalkozás működtetése ad. A tréning résztvevői a szükséges tudással és kellő magabiztossággal felvértezve vágnak neki az anyagi függetlenség útjának. Ez az a fajta tapasztalat, és a gyakorlatias tréning az, ami garantáltan sikerhez segíti a programon résztvevőket.

 

Ne dolgozz a pénzért – dolgozzon a pénz neked!

A Vagyonépítés tréning program megtanítja hogyan dolgoztasd a pénzt, ahelyett hogy Te dolgoznál érte. Rá fogsz jönni, hogy bárki anyagilag függetlenné és pénzügyileg szabaddá válhat, még akkor is ha most csak átlagon aluli fizetése van. Megtanítja hogyan lehet átlagon felüli pénzügyi sikereket elérni!

 

Kérdezd meg magadtól…

 • Akarod-e tudni, hogy hogyan és hol lehet hozzájutni áron alul ingatlanokhoz?
 • Akarod-e tudni, hogyan kell megvalósítani egy felújítási projektet, határidőben és korlátozott pénzből?
 • Akarod-e tudni, hogyan kell kiszámolnod azt, hogy egy adott ingatlanért a legmegfelelőbb vételárat tudd ajánlani?
 • Akarod-e megtanulni azt a rendszert és módszert, amit a sikeres befektetők használnak azért hogy rendszeresen a piaci ár alatt 30%-kal vásároljanak ingatlant?
 • Meg akarod-e tudni, hogy mi az a 10 legfontosabb szabály, amivel egy stabil ingatlanportfóliót építhetsz fel, hogy a hosszú távú pénzügyi biztonságod fenntarthasd?
 • Szeretnéd-e megkapni a legjobb tippeket arra, hogyan lehess sikeres főbérlő, hogyan csökkentsd az ingatlan üresen állásának kockázatát?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor ott a helyed a tréningen!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

 

A nap tematikája:

 • Ingatlanbefektetői észjárás
 • A jó vételi helyzet 5 indikátora
 • Hogyan kutassunk piacot, hogy találjuk meg a jó ügyleteket?
 • Hogyan jussunk befektetni való pénzhez?
 • Hogyan elemezzük a pénzáramlást?
 • Saját stratégia meghatározása
 • Piaci érték alatti ingatlanok
 • Ingatlanmenedzselő cégek
 • A profi mentor
 • Üzlet strukturálás, adócsökkentés
 • Erőcsapat
 • Hogyan tárgyaljunk?
 • Tőkenövekedés
 • A pénzrendszer anomáliái
 • Ingatlanpiac a pénzrendszer szemszögéből

Szeretettel várunk Téged is a tréningen!


JELENTKEZÉS

Ha te is szeretnél abba az 5%-ba tartozni, akik anyagi függetlenségben élik az életüket. Dönts bátran, és tedd meg az első lépést az ehhez szükséges tudás megszerzése érdekében!

2020. augusztus 25. kedd
Időpont: 9-17 óráig
Helyszín: La Prima Fashion Hotel Budapest, V. ker. Piarista u. 6.

Részvételi díj: CSAK bruttó 46.000 Ft/fő*
* Az korábbi résztvevőket megkérdeztük, mennyi lenne a képzés reális ára: átlagosan 127.862 Ft-ot írtak!

Várunk a tréningen!

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne a tréninggel kapcsolatban, az oldal alján található “Kapcsolat” menüpontban tudsz elérni minket!


A siker döntés kérdése!
Tisztelettel,
Szilágyi Imre
befektető, közgazdász

5 gondolat erről: „Vagyonépítés tréning

 1. Kedves Csilla! A piaci helyzettől függ általában hogy mennyire lehet alkudni. Mindig van olyan amit áron alul kínálnak, minden piaci helyzetben, a kérdés csak az hogy mennyire könnyű vagy nehéz megtalálni ezeket az ajánlatokat. Sokszor ezek nem ajánlatok, hanem még piacra kerülés előtt kell megszerezni jó áron egy ingatlant. A tanfolyamot nem szoktuk leárazni, kedvezmény bizonyos helyeken szokott lenni – ez bizonyos rendezvényeken résztvevőknek és a hírlevélre feliratkozottaknak jár.

 2. Kedves Imre! Nagyon érdekelne hogy hogy vásárolnak rendszeresen a piaci ár alatt 30%-al, mikor a piaci ár fölött meghírdetett ingatlanokat a vevők fellicitálják rendszeresen? Ha ez a tanfolyam is egyszer leárazásra kerül, mint a most induló másik tanfolyam 11 ezerért, akkor kérnék egy értesítést. Üdv Csilla

 3. Kedves Marika! Köszönöm a hozzászólást! A fenti példa mondat nem ezekre a helyzetekre vonatkozott, hanem arra, amikor jön bevétel, de kisebb mint a költségek, tehát például a banki törlesztőrészlet nagyobb, mint amennyiért ki lehet adni a lakást. Arra az esetre több jó megoldás is van, akár a lakás átalakítása, akár egy újrafinanszírozás. Amit Ön említett, ott nem elsősorban befektetési kérdésről beszélünk, hanem egy megoldandó helyzetről, amihez a bérlőt is be kell vonni a döntésbe. Attól függően hogy mit szeretne a bérlő, és mire hajlandó cserébe, lehet adni vagy kedvezményt vagy valami más megoldást keresni, például hogy egy kisebb/olcsóbb lakásba való átköltözését segítsük. Kilakoltatás csak egy végső megoldás lehet, amikor már nem lehet beszélni sem a bérlőkkel. Ameddig van kommunikáció a felek között, mindig lehet megoldást találni. Sokszor csak azt kell kideríteni, hogy mi a bérlő igénye. Természetesen ha valaki potyázni akar, és ingyen lakni valaki más lakásában, akkor az nem szép dolog, de ezt a típust már az albérletbe adás előtt ki lehet szűrni és ilyan esetben másnak kiadni a lakást. Az a legjobb biztosíték, ha a bérlőket megválogatva találjuk meg azt, aki fizetőképes és korrekt. A bérlő személyéről ugyanis minden esetben a bérbeadó dönt, és nem fordítva.

 4. Üdvözlöm! Lenne egy példám, ismétlem “példám”
  “Milyen trükkel fordítható át a negatív tőkeproblémájú ingatlan pozitív hozamú befektetéssé?”
  erre a mondatra, megtenné hogy válaszol nekem?
  Van egy bizonyos ingatlan, azt kiadják albérletbe, mondjuk azért mert társasházról lévén szó, vannak fizetési kötelzettségek, amit akkor is kell fizetni ha nem lakik benne senki.
  Tegyük fel, hogy az albérlők nem fizetnek sem albérletet, sem rezsit, mit tesz Ön?
  Kilakoltat mondjuk egy 4 gyerekes családanyát gyerekeivel együtt?, hogy “pozitív hozamú befektetéssé?” ” váljon az a bizonyos ingatan? , vagy hogyan oldaná meg ezt a bizonyos ” problémát” ?

  Ez csak egy példa!

  Köszönöm , ha erre válaszol!

 5. Kedves Imre!

  Mostanában, lesz még hasonló tréning?

  Üdv,
  Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük