Budapest

Hogyan kerülhetsz be GYORSAN és EGYSZERŰEN az 5%-ba?

Nemrég jelent meg egy jó cikk a index-en arról, hogy milyen a vagyonok eloszlása Magyarországon. Ez alapján ha a vagyonod 7 millió Ft felett van, akkor már az ország gazdagabbik feléhez tartozol. Azaz ha van egy lakásod aminek az értéke és a rajta lévő hitel különbsége meghaladja a 7 milliót vagy ugyanennyi megtakarításod van, vagy ezek bármi kombinációja, akkor már eleve a gazdagabb 50%-ba tartozol! De ha most még nem, akkor sincs messze Tőled ez a cél, ugyanis egy-két ingatlan befektetés után ezt pár év alatt el tudod érni ha szeretnéd! 🙂

Nézzük mi van ha nagyobb céljaid is vannak, mi kell ahhoz, hogy a TOP 5%-ba tartozhass? A kutatás szerint az ország lakosságának 50%-a, azaz fele 7 milliónál kisebb vagyonnal rendelkezik, további 45% pedig kevesebbel, mint 70 millió Ft. Vagyis ha eléred a 70 milliós vagyont, akkor belekerültél a TOP 5%-ba, a leggazdagabbak közé. Ez egyébként elég meglepő, de az adatok alapján sajnos igaz – figyelembe vették a lakások értékét, a megtakarításokat, a cégtulajdonokat, a tőzsdei részvényeket, és még az államkötvényekben lévő lakossági megtakarításokat is, bankbetéteket, mindent ami vagyon.

Ez az ábra mutatja hogyan oszlik el a vagyon a lakosság körében:

Vagyoneloszlás Magyarországon 2015
Vagyoneloszlás Magyarországon 2015

Ami miatt nekem különösen tetszett ez a kutatás, az az, hogy a Vagyonépítés tréning pont arról szól, hogyan kerülhetsz be az 5%-ba, azaz a vagyonosok közé. Most már a számot is tudjuk, ehhez mindössze 70 milliónyi vagyont kell “építened”. Ehhez azzal a módszerrel amit a tréningen tanítok, nem kell több mint 5-10 év. Persze ez nem rövid, de ezzel BÁRKI, azaz bárki aki követi a tanultakat, elérheti azt hogy a legvagyonosabb 5% közé kerül egy viszonylag belátható időn belül. Semmi más nem kell hozzá, csak egy kis kitartás – józan paraszti ész, és ez az egy napos tréning, ami megtanít arra hogyan válaszd ki a valóban hosszú távon is jövedelmező ingatlanokat, hogyan add ki a bérlő jelölteknek a lakásod, és hogyan építs fel egy saját jól működő stratégiát az ingatlan befektetéseiddel passzív jövedelemre.

Sokan azok közül, akik már elvégezték a tréninget megcsinálták – vagy túl vannak már a félúton ahhoz hogy elérjék ezt a szintet! A biztos módszerrel ugyanis nem nehéz – kifejezetten könnyű – csak egy kis fegyelmet és kitartást igényel, semmi trükk vagy extra képesség nem kell hozzá, ez nem rakétatudomány, bárki képes megcsinálni. A kérdés csak ez, hogy AKAROD-E?

Szeretnél Te is a TOP 5%-ba tartozni a vagyonod alapján? Akkor itt az idő, hogy lépj, kezdd el építeni még MA a vagyonod, hogy 2017. év végére már Te is ezen az úton járd az életed! Azt nem ígérem, hogy boldogabb leszel tőle, de magabiztosabb és nyugodtabb az igen! És szerintem ez nem kis dolog a mai bizonytalan világban.

Ha Te is elindulnál ezen az úton, várlak a következő tréningen, januárban! >>>

És ne feledd, a jövőd csak rajtad múlik, senki más nem fogja megcsinálni helyetted!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük