Pénz 2.0 – A blockchain forradalom (képzés)

Teljesen megújult a pénzügyi tréning!

Közel 1000 fő végezte el az elmúlt években a Pénzügyi Alapismeretek tréninget, amikor elindult nem sejtettem, hogy ekkora sikere lesz!

Azóta olyan hatalmas fejlődés, változás történt (köszönhetően a 2009-es válságnak) a pénzrendszerben, mint az elmúlt 100 évben még SOHA! A pénzügyi képzést ezért teljesen új alapokra kell tenni!

Blokk-lánc-reakció

Megérkeztek az “új” pénzek, a BLOCKCHAIN technológia fenekestül felforgatta a világot 2017-ben. Ezzel a technológiával megtört a bankok monopóliuma, gyakorlatilag bárki saját pénzt tud nyomtatni, legálisan. Nem túlzás ezt állítani, sem azt hogy a teljes bankrendszer átalakul a következő években emiatt. Még csak most indult el a folyamat, de már nem csak az óriás vállalatok és befektetők, hanem maguk a bankok is beszálltak a blockchain forradalomba, a többség azonban még mindig az utat keresi. Senki sem tudja hová vezet és vajon ki kerül ki majd győztesként a versenyből. Azt azonban látni már most hogy mi az irány, és azt is hogy Te hogyan profitálhatsz ebből.

Ismerd meg a pénzügyi világ ÚJ játékszabályait!

A régi szabályok amivel szüleink meggazdagodhattak – már nem működnek. A legtöbben azonban a régi szabályok szerint játszanak ma is, így egyre többen elszegényednek, lecsúsznak. Aki elkezd az új szabályok szerint élni és működni, az HATALMAS előnyre tesz szert!

Milyen témákkal foglalkozik a PÉNZ 2.0 tréning?

Pénzügyi intelligencia nélkül lehetetlen a mai világban boldogulni. A pénzről nem tanítanak szinte sehol, pedig minden embernek nélkülözhetetlen tudnia az alapvető összefüggéseket.

Szilágyi Imre

A pénz nem ugyanúgy működik ma, ahogy akár csak 10 évvel ezelőtt működött! A 2009-es válság újból átírta a szabályokat. 2019-ben pedig várható a következő összeomlás – ami akár nagyobb is lehet – sokak szerint sokkal nagyobb lesz – mint a 2009-es válság.

Ebből ahogy mindig is a történelemben, a tömegek mennek tönkre és vesztik el vagyonukat és megint csak egy szűk csoport fog jó nagyot szakítani. Te vajon benne leszel? Most még nem dőlt el semmi… van időd felkészülni, de már nem sok!

A vagyonok átcsoportosítása most kezdődik: 2018 és 2019 egy új éra választóvonala lesz! Ne hagyd ki életed legnagyobb lehetőségét. Most már tényleg az utolsó pillanatban vagyunk. Szeretnéd a következő évben várható folyamatot megismerni és a saját javadra fordítani? Gyere el a tréningre, ahol mindezt részletesen elmondom!

Néhány alapszabályt követve óriási változást tudsz elindítani a saját életedben.

Lurdy Konferencia Központ

2019. március 20. szerda
Időpont: 9:00-17:00 óráig
Helyszín: Kinnarps House, Jarl Konferencia Központ
Cím:XIII. Budapest, Váci út 92. (az Árpád hídnál)

JELENTKEZEM!

 

Nézd meg az előző tréningen készült videót, a résztvevők véleményével:

Védd meg az értékeidet!

Emberek százezrei lépnek bele nap mint nap pénzügyi csapdákba – legtöbben nem is tudnak róla. Amikor kiderül, már késő! A devizahiteles válság, a Quaestor csőd, a Buda Cash csődje egy előző hullám volt, az új 2019-ben indul majd. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz hogy lássuk, a kriptovaluták nagyobb része összeomlik majd, de lesz néhány ami megmarad és óriási jelentősége lesz később. De vajon melyiké lesz a bukás, melyiké a fényes jövő? Mi alapján lehet előre jelezni?

Érdemes-e ingatlanba fektetni még 2018-ban? Az árak az egekben, vajon merre megy tovább a piac? Mire számítsunk?
Nagyon fontos téma – életbevágó lehet. Nagyon nem mindegy hogyan döntünk. Amit 2019-re tartogat a világ – az egy teljesen új helyzetben jelentkező válság lesz! Más megközelítést és más pénzügyi szemléletet igényel.

A pénzügyek megváltoztak 2009. óta. Az új szabályokat követve helyzeti előnybe kerülsz és óriási változást tudsz elindítani a saját életedben.
Tarts velünk!

 

A pénzügyi műveltséged a jóléted alapja!

Szilágyi Imre
Szilágyi Imre
Mester fokozatú közgazdász, vállalati pénzügyi szakértő,
befektető, a DSGN Home Holding Zrt. vezérigazgatója

Az új tréning is 100%-ban magyar nyelven elérhetetlen forrásokból, anyagokból készült!

Témák, amire választ kapsz a tréningen:

  • Milyen pénzügyi folyamatok indultak el 2009-ben és mi várható 2019-ben?
  • Mi az a következő csapda, amire mindenképp készülj fel?
  • Mi alapján dönts ha be akarod a pénzed fektetni 2018-ban?
  • Összeomlás előtti legjobb taktikák, technikák
  • Hogyan teremthetsz pénzt a semmiből, legálisan? (a gazdagok módszere és az “Y” és “Z” generáció új módszere – melyik jobb?)
  • Miben működik máshogy a pénz 2009 után mint előtte?
  • Hogyan láss át a biztosítók, bankok marketing trükkjein?
  • Mi az alapja az egészséges pénzügyi gondolkodásnak?

FIGYELMEZTETÉS!

FIGYELEM! A tréning anyaga FRISS, 2018-as információkon alapszik. A legújabb tudás – Magyarországon elérhetetlen forrásokból. Ha eljössz, garantáltan más irányt vesz az életed 2019-ben. De nem a tréning miatt – hanem azért mert a világ fog nagyon megváltozni és abban a pillanatban amikor dönteni kell majd, máshogy fogsz dönteni. Most van itt az idő – jövőre már késő lehet. Ez a tréning MOST ér aranyat…

JELENTKEZEM!

Néhány vélemény a Pénz 1.0 tréningen résztvevőktől:

Nagyon sok megerősítést kaptam! Nem volt minden infó új a számomra, de több dolog miatt elképedtem! Nagyon tetszett a komplexitás, hogy minden logikusan, egymásra épülve, érthető, követhető, feldolgozható formában lett elénk tárva.

Ami tetszett, hogy összefoglalva hallhattam, hogy mi is a mai rendszer alapja és az hogyan is működik, milyen feszültségek vannak benne. És hogy megkaptuk az előadás anyagát kinyomtatva. Ami nem tetszett, hogy ezekről csakis itt lehetett hallani. Másszóval, hogy a hatalom hülyének, fejőstehénnek néz.

Várunk a tréningen!

Hozd magaddal a párod, házastársad, vagy az üzlettársad is!

Jelentkezés

 

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne a tréninggel kapcsolatban, az oldal alján található “Kapcsolat” menüpontban tudsz elérni minket!


A siker döntés kérdése!
Tisztelettel,
Szilágyi Imre
befektető, közgazdász