Ajándék, Neked!

 

Figyelem! Új kezdet a pénzügyeidben!

!!Ajándék!!

Szeretnéd megtudni, mi az a 12 dolog, ami
óriási javulást eredményez a pénzügyeidben?

Szeretném ajándékba adni Neked “A pénz 12 törvénye” c. hírlevél sorozatot melynek értéke 8000 Ft – amivel bepótolhatod mindazt, amit az iskolában nem tanítottak meg a pénzről. Ezeket minden embernek tudnia kellene, aki használja a pénzt. A törvények persze csak akkor javítanak majd az anyagi helyzeteden, ha a gyakorlatban is alkalmazod őket!

Kérd az ingyenes ajándékom és javíts pénzügyi helyzeteden!

Pénzügyi nehézségeink fő oka, hogy az iskolában semmit sem tanítottak meg nekünk a pénzről. A pénzt minden ember használja, de csak nagyon kevesen vannak tisztában a működésével.

Tartozz azon kevesek közé, akik nem csak használják, de értik is a pénzt, és szerezz ezzel óriási előnyt magadnak az emberek nagy többsége ugyanis még sosem hallott ezekről, száz emberből jó ha 1-2 ismeri csak!

A 3 leggyakoribb ingatlanpiaci tévhitA 12 részes pénzügyi sorozat mellé van még egy ajándékom, ezt AZONNAL letöltheted, “A 3 leggyakoribb ingatlanpiaci tévhit” c. e-könyvem melynek értéke 5000 Ft, most ingyen megkaphatod! Sokak számára segített már elindulni az ingatlan befektetések irányába, akár kezdőtőke nélkül is!

Hová kéred az ajándékaidat?
Kérdések, amire választ kaphatsz, ha feliratkozol:

  • Hogyan keletkezik a pénz és hogyan semmisül meg?
  • Hogyan kerülhetők el a mindennapok pénzügyi csapdái?
  • Hogyan teremthetsz saját magadnak pénzt – legálisan? (a gazdagok ezt a módszert használják!)
  • Miért működik teljesen máshogy a pénz ma, mint 50 vagy akár csak 20 évvel ezelőtt?
  • Miért fontos, hogy ismerd az alapvető pénzügyi összefüggéseket?
  • Hogyan érd el, hogy minél több pénz áramoljon feléd akár automatikusan – passzív jövedelemként?
  • Hogyan láss át a biztosítók, bankok marketing trükkjein?
  • Mi az alapja az egészséges pénzügyi gondolkodásnak?

 

FIGYELMEZTETÉS!

FIGYELEM! Minél több időt töltesz el a Life Success weboldalán és programjain, annál nagyobb hatással lesz ez az anyagi helyzeted javulására, mivel egyre inkább más szemlélettel fogsz tekinteni a pénzre! Kicsit hasonló ez ahhoz, mint amikor a Mátrix c. filmben Neo beveszi a piros pirulát. Utána már semmi sem lesz ugyanolyan, mint előtte. Tudni fogod a “titkot”, ismerni fogod a “Pénzügyi Mátrix” működését, és ha alkalmazod a gyakorlatban ezt a tudást, úgy fogod kezelni a pénzügyeket, hogy annak minden lépése világos és érthető lesz számodra is!

Benne vagy? Kezdhetjük? Akkor iratkozz fel itt:
 


A siker döntés kérdése!

Tisztelettel,
Szilágyi Imre
befektető, közgazdász