Ingatlanbefektetés Masterclass

Magyarország első komplex ONLINE Ingatlanbefektetési tréningje!
Megjelenik: 2021. április 12-én!

JELENTKEZEM!


Az ingatlanbefektetés nem egy bonyolult szakterület, mégis kevesen csinálják jól. Pedig ha okosan csinálod, ezzel erhető el legkönnyebben az igazi pénzügyi szabadság!

Nézd meg a videót!

A tudás az új pénz!

Az Ingatlanbefektetés Masterclass egy egyedülálló online tréning program, mely professzionális nemzetközi módszertanra épül. A képzés célja, hogy a résztvevők benne legyenek abban az 5%-ban, akik elérik az anyagi függetlenséget, bőségben és pénzügyi biztonságban élik életüket. Ne maradj a 95%-ban, inkább gyere el és csináld végig ezt a programot!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

A TUDÁS a legfontosabb befektetés a XXI. században!

Egy fontos üzenet

Az elmúlt pár évben hatalmasat változott a világ. Vagyonok átcsoportosítása zajlik, olyan mértékben, melyre a történelem során még soha nem volt példa. Légy részese ennek a folyamatnak, de ne külső szemlélőként!

A tréning fő üzenete:
Minél előbb hozd létre saját jövedelem forrásaidat!

szilagyi_imre

Szilágyi Imre
Mester fokozatú közgazdász, vállalati pénzügyi szakértő,
befektető, a DSGN Home Holding Zrt. vezérigazgatója


Légy anyagi biztonságban, még a veszélyhelyzetben is!

2020-ban és 2021-ben emberek milliói kerültek bizonytalan léthelyzetbe a világon a vírus és a veszélyhelyzet miatt. Azok, akik elkezdték kiépíteni a munka melletti egyéb jövedelem forrásaikat, most nyugodtak lehetnek, mert sokkal nagyobb biztonságban vannak. Ha Te még nem kezdted el, nagyon itt az ideje! Soha nem volt ennyire fontos, hogy anyagi függetlenségben élj akkor is, amikor munkahelyek ezrei szűnnek meg!

Intenzív képzés

Ez a Masterclass az ingatlanbefektetésekre alapozva mutatja be azokat a technikákat, amelyekkel az anyagi függetlenség elérhető. Olyan szemléletet és stratégiát ad a kezedbe, mely segít megérteni, hogyan lehet biztonságosan saját ingatlan portfóliót építeni és megvédeni annak értékét a folyamatosan változó piaci körülmények között. Megmutatja, hogyan lehet pozitív cashflow-d, azaz folyamatosan bejövő pénzáramlásod, függetlenül a piaci helyzettől, mindegy, hogy a piacon emelkedő vagy csökkenő ingatlan árak vannak, a jó stratégiával mindenképp nyerni fogsz a befektetéseiden.

A program nem csak az ingatlanról szól, hanem arról is, hogyan építs tartós vagyont magadnak, ami lehet akár vállalkozás, vagy más értékes eszköz, amely folyamatos készpénzáramlást biztosít számodra. A technikák hatékonyan alkalmazhatók más vállalkozási és üzleti tevékenység során is.

Gyakorlati tudás és merőben új szemlélet

A Ingatlanbefektetés Masterclass módszereit kidolgozó csapat nem elméleti szakemberekből áll, hanem gyakorlati befektetőkből, akik több milliárd Ft értéken rendelkeznek ingatlanokkal.

Az ingatlan hosszú távon stabil és jövedelmező befektetés, de csak akkor, ha képzett befektető vagy és megfelelő stratégia alapján dolgozol. Ha szeretnél képzett befektető lenni, végezd el az Ingatlanbefektetés Masterclass programot és légy tagja az Ingatlanbefektetők Elit Klubjának!

JELENTKEZEM!

Vegyél részt az Ingatlanbefektetési Masterclass programon! Egy dolgot garantálhatunk: ez után egész más szemmel fogod látni a világot.

A Masterclass online tréningből megtanulhatod többek között:

 • Milyen szempontok, mutatók alapján lehet kiválasztani a leginkább pénztermelő ingatlant?
 • Hogyan alkoss hatékony befektetési stratégiát?
 • Hogyan növelheted meg hitelképességedet, hogy minél jobb feltételekkel juthass forráshoz?
 • Hogyan élvezheted a legalacsonyabb hitelkamatok előnyét?
 • Milyen trükkel fordítható át a negatív tőkeproblémájú ingatlan pozitív hozamú befektetéssé?
 • Mi köze a munkanélküliségi rátának az ingatlanbefektetéshez?
 • Hogyan hozhatsz létre több forrású jövedelemáramlást, hogy ne csak egy lábon állj?
 • Hogyan vedd észre az ingatlannal kapcsolatos adózási előnyöket?
 • Hogyan alakítsd ki a saját ingatlanstratégiádhoz legjobban illeszkedő jogi formát?
 • Milyen technikákkal tárgyalj, hogy akár 20-30%-kal piaci ár alatt juss a kiszemelt ingatlanhoz?
 • …és még sok minden mást!

Te is lehetsz befektető!

A program egyik legérdekesebb része: hogyan lehetsz akár minimális vagy zéró induló pénzzel sikeres ingatlanbefektető?

A helyek száma korlátozott! Az Ingatlanbefektetés Masterclass program 10 online videóból áll, melyekhez tartozik munkafüzet, minta szerződések, checklistek, gyakorlati feladatok. Ezt követően személyes online konzultáció is van velem, melyre korlátozott számú hely kerül meghirdetésre minden hónapban. A személyes konzultációkon egyszerre maximum 12 fő vehet részt és havonta csak egyetlen alkalommal van ilyen, így előfordulhat, hogy már csak hónapokkal későbbre tudsz bejelentkezni. A jelentkezéskor mindig előnyt élveznek azok, akik korábban vásárolták meg a tréning anyagot!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

Ők már elvégezték a tréninget!

A következő három képen a korábbi tréningek néhány résztvevőjét láthatod. 2012. óta tartok ingatlanbefektetési képzéseket, mely 2020-ban volt utoljára élőben – a vírus hatására az online térbe költözött át Magyarország legsikeresebb Ingatlanbefektetési tréningje, a Vagyonépítés Tréning, és mostantól Ingatlannbefektetés MASTERCLASS néven fut tovább.
A Vagyonépítés tréninget több mint 1000 fő végezte el abban a 8 évben, amikor elérhető volt. Szinte mind azt írták a program végén az értékelő kérdőívre, hogy elégedetten távoztak a képzésről. Biztos vagyok benne, hogy te is rengeteg hasznos információval és új tudással felvértezve fogod befejezni a Masterclass videó anyagokat és a személyes online konzultációt!

ingatlan-2015-02-10
katedra-csoport
vagyonepites-2

Készen állsz arra, hogy betekints a vagyonépítés apró trükkjeibe, rejtett titkaiba? Akkor jelentkezz!

JELENTKEZEM!

Ingatlanba fektetni sokféleképp lehet

Az ingatlan befektetés nem csak vásárlásról és eladásról vagy bérbeadásról szól, jóval összetettebb és szerteágazóbb ennél. Hozzátartozik a rendszeres piacelemzés, a finanszírozás, a jogi és technikai – műszaki feladatok végrehajtása. A kiváló befektető nem ért minden területhez, de pontosan tudja hogy milyen feladatai vannak és egy megfelelő támogató csapatot állít össze. Nagyon fontos, hogy milyen szempontok alapján állítod össze a csapatod, ebben szintén ad a program egy hasznos módszertant.

Miről szól az Ingatlanbefektetés Masterclass?

Piaci trendek

Fontos, hogy tisztában legyél a piaci trendekkel! Ami a legfontosabb, hogy értsd a pénzrendszer működését, hiszen ez az alapja a befektetéseknek – nem csak az ingatlan, hanem minden típusú befektetésnek.

Az ingatlanbefektetés 5 lépéses folyamata

 1. Igények azonosítása és a stratégia meghatározása
 2. Piackutatás és az ajánlatok kutatása (ingatlan-mátrix, keresés 12 lépése)
 3. Kiválasztott ajánlat (az ingatlan) részletes elemzése, értékelése
 4. Finanszírozás: hogyan, miből teremtsük elő a vételárat?
 5. Csapatépítés és az ügylet megvalósítása

Stratégiák azok számára akik:

 1. Kevés vagy nulla kezdőtőkével rendelkeznek
 2. Van némi tőkéjük
 3. Nagyobb likvid befektetésekkel rendelkeznek
 4. Vannak lekötött pénzügyi eszközeik, akár ingatlanok
 5. Közvetítők, akik más befektetők pénzét forgatják

Finanszírozás

Ahhoz hogy elindulhass az ingatlanbefektetővé válás útján, nem feltétlenül van szükséged pénzre. Persze előnyt jelent, ha van már olyan megtakarításod, amit szívesen fektetnél be ingatlan területen. Azonban a programban arra is kitérünk, hogyan lehetsz pénz nélkül is sikeres ingatlanbefektető.

Kapcsolatépítés

A programban való részvétel egyik nagy előnye, hogy utána sem maradsz egyedül! A személyes online konzultáción lehetőség van megismerkedni több más ingatlanbefektetővel, továbbá a képzést elvégzők tagia lesznek az Ingatlanbefektetők Elit Klubjának is. Annak a zárt Facebook csoportnak, ahol lehetőség van kapcsolatok építésére, új ismeretségek szerzésére. Itt kizárólag olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik hasonló célok megvalósítását tűzték ki. Ez szintén jelentős üzleti előnyöket hozhat számodra!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

Miért épp ingatlan?

Közismert tény, hogy a legtöbb gazdag, vagyonos embernek van ingatlanbefektetése, mely folyamatos készpénzáramlást biztosít számára, ez ugyanis egy nélkülözhetetlen eleme a pénzügyi intelligenciának.

A tréningen lépésről lépésre végigmegyünk az ingatlan tranzakciók folyamatán, már a kiválasztási szempontoktól kezdve. Lesz szó a bérbeadási célú vásárlásról, finanszírozási stratégiákról, tárgyalási technikákról, és még sok minden másról.

Legyen saját ingatlan stratégiád!

A legtöbb sikeres ingatlan befektető megtalálja a saját piaci szegmensét, és létrehozza azt a rendszert, ami a saját igényeinek megfelel. Segítünk megtalálni azt a stílust amely igazán hozzád illik, és a saját céljaiddal is összhangban van. Akár többféle módszert is használhatsz egyszerre, hogy elérd a pénzügyi függetlenséget.

Praktikus gyakorlati tréning

Fel fogod fedezni a számos adóelőnyt, amit az ingatlanbefektetés illetve a saját vállalkozás működtetése ad. A tréning résztvevői a szükséges tudással és kellő magabiztossággal felvértezve vágnak neki az anyagi függetlenség útjának. Ez az a fajta tapasztalat, és a gyakorlatias tréning az, ami garantáltan sikerhez segíti a programon résztvevőket.

Ne dolgozz a pénzért – dolgozzon a pénz neked!

A Vagyonépítés tréning program megtanítja hogyan dolgoztasd a pénzt, ahelyett hogy Te dolgoznál érte. Rá fogsz jönni, hogy bárki anyagilag függetlenné és pénzügyileg szabaddá válhat, még akkor is ha most csak átlagon aluli fizetése van. Megtanítja hogyan lehet átlagon felüli pénzügyi sikereket elérni!

Kérdezd meg magadtól…

 • Akarod-e tudni, hogy hogyan és hol lehet hozzájutni áron alul ingatlanokhoz?
 • Akarod-e tudni, hogyan kell megvalósítani egy felújítási projektet, határidőben és korlátozott pénzből?
 • Akarod-e tudni, hogyan kell kiszámolnod azt, hogy egy adott ingatlanért a legmegfelelőbb vételárat tudd ajánlani?
 • Akarod-e megtanulni azt a rendszert és módszert, amit a sikeres befektetők használnak azért hogy rendszeresen a piaci ár alatt 30%-kal vásároljanak ingatlant?
 • Meg akarod-e tudni, hogy mi az a 10 legfontosabb szabály, amivel egy stabil ingatlanportfóliót építhetsz fel, hogy a hosszú távú pénzügyi biztonságod fenntarthasd?
 • Szeretnéd-e megkapni a legjobb tippeket arra, hogyan lehess sikeres főbérlő, hogyan csökkentsd az ingatlan üresen állásának kockázatát?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor ez a Masterclass anyag neked szól!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

A program tematikája:

 • Ingatlanbefektetői észjárás
 • A jó vételi helyzet 5 indikátora
 • Hogyan kutassunk piacot, hogy találjuk meg a jó ügyleteket?
 • Hogyan jussunk befektetni való pénzhez?
 • Hogyan elemezzük a pénzáramlást?
 • Saját stratégia meghatározása
 • Piaci érték alatti ingatlanok
 • Ingatlanmenedzselő cégek
 • A profi mentor
 • Üzlet strukturálás, adócsökkentés
 • Kompetenciák, csapatépítés
 • Hogyan tárgyaljunk, hogyan alkudjunk?
 • Hogyan nyerhetsz háromszorosan az ingatlanbefektetéseden?
 • A hozam növelésének 7 módszere

Az Ingatlanbefektetési Masterclass a legkomplexebb online anyag, ami elérhető ma magyar nyelven ebben a témában!

JELENTKEZÉS

Ha te is szeretnél abba az 5%-ba tartozni, akik anyagi függetlenségben élik az életüket. Dönts bátran, és tedd meg az első lépést az ehhez szükséges tudás megszerzése érdekében!

JELENTKEZEM!

Jelentkezz MOST a fenti narancs gombra kattintva!

Az online tréning anyagban és a személyes konzultáció során is kizárólag tudás átadása történik, a részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár! Nem fogunk sem terméket árusítani, se bármilyen ingatlanbefektetésre rávenni. Abban segítünk, hogy megtaláld a saját nyerő stratégiádat az anyagi függetlenség eléréséhez.

Mit tartalmaz az Ingatlanbefektetés Masterclass tréning anyag?

– 10 db egyenként kb. 20 perces online videót, mely végigvisz az ingatlanbefektetés folyamatán,
– Munkafüzetet, feladatokkal, kiegészítő információkkal,
– A teljes tréning anyag leiratát, PDF formátumban,

Gyakori kérdések

Mikor érdemes elvégezned a programot?
– Ha stabil, biztos anyagi hátteret akarsz magadnak teremteni,
– Hogy ne kelljen izgulni egy vírushelyzet kapcsán azon, hogy mi van ha elveszítem az állásom?

Milyen területeket ölel át a Masterclass videó sorozat?
– Hosszú távú ingatlankiadás,
– Rövid távú ingatlankiadás,
– Lakás felújítás, átalakítás, befektetési szempontok szerint,
– Ingatlanbefektetési stratégiák,
– Hozam és megtérülés számítás,
– Piaci mutatók melyek jelzik hogy az ingatlan árak merre fognak mozogni,

Milyen problémákra ad megoldásokat a tréning anyag?
– Honnan és hogyan lehet minél olcsóbban ingatlant vásárolni,
– Piaci ár alatti ajánlatok gyűjtése,
– Hogyan kerüljük el a felújításkor azt hogy a költségekJELENTKEZÉS

Ha te is szeretnél abba az 5%-ba tartozni, akik anyagi függetlenségben élik az életüket. Dönts bátran, és tedd meg az első lépést az ehhez szükséges tudás megszerzése érdekében!

KÉPZÉS: ONLINE!
Időpont: saját ütemben haladhatsz
Helyszín: otthon, kényelmesen, akár a fotelből
Teljes képzési csomag ára: CSAK bruttó 49.000 Ft/fő*
* A tréninget elvégzőket megkérdeztük, mennyi lenne a képzés reális ára: átlagosan 127.862 Ft-ot írtak!

Várunk az online tréningen!

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne a tréninggel kapcsolatban, az oldal alján található “Kapcsolat” menüpontban tudsz elérni minket!


A siker döntés kérdése!
Tisztelettel,
Szilágyi Imre
befektető, közgazdász