2022. november 29.
08:30-17:00
ÉLŐBEN a Sugár Event-ben és ONLINE is!

Ingatlanbefektetők
Napja 2022

Hol lesznek a legjobb ingatlan-
befektetési lehetőségek 2023-ban?
Ott leszek
Magyarország legnagyobb INGATLANBEFEKTETÉS témájú konferenciája
Az ukrán háború és az érkező menekültek apavetően írta át a hazai ingatlanpiac mozgását, mind a nm árakat, mint a bérleti piacot erősen érintette. A kapcsolódó inflációs ugrás, az energiaárak növekedése szintén határozottan átrajzolja az ingatlanpiac működését. Hol lehet MOST magas hozamot elérni? Mi az a stratégia, ami 2023-ban is működni fog az ingatlanbefektetéseknél? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

A rendezvény azoknak szól, akik:
 • - Rövid távú lakáskiadással foglalkoznak (AirBnB, booking, szállás.hu, stb.)
 • - Lakásokat adnak bérbe, hosszú távra
 • - Ingatlan felújításokkal foglalkoznak
 • - Lakásokat adnak-vesznek, kereskednek
 • - Lakást vennének vagy eladnának, átalakítanának
Az ország legjobb ingatlanszakértői, gyakorlott ingatlanbefektetői adnak elő az Ingatlan Befektetők Napján!

ÉLŐBEN és ONLINE közvetítéssel is követhető a rendezvény. Akár otthonról, akár élőben nézed, mindenképp kérdezhetsz az előadóktól! A felvett videó pedig később is visszanézhető, minden jegyvásárló számára!

FIGYELEM! A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy amennyiben a jogszabályi előírások miatt szigorítására kerül sor és a rendezvényt ÉLŐBEN nem lehet megtartani, az ÉLŐ jegyeket ONLINE jegyekre váltjuk át. A rendezvényt MINDENKÉPP megtartjuk és a megvásárolt jegyek - mint minden más élő rendezvény esetén - nem visszaválthatóak.
Írd be a naptárba, november 29-én Ingatlanbefektetők Napja!

Előadók

Balogh László

Balogh László

Az ingatlan.com vezető elemzője

Pályafutását a Deloitte Zrt. adótanácsadási osztályán kezdte, 2009-ben csatlakozott az ingatlan.com-hoz, 2015. januárjától az ingatlan.com Zrt. igazgatósági tagja. A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán szerzett diplomát, 2008 óta pedig a Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének oktatója. Mellette okleveles adótanácsadó is. A magyar médiában, tévékben és rádiókban az egyik legtöbbet szereplő ingatlanpiaci szakértő.

Balla Ákos

Balla Ákos

Tulajdonos, ügyvezető, Balla Ingatlan

A Balla Ingatlan hazai tulajdonú vállalkozás, mely eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozik már 21 éve, összesen közel 50 ingatlanirodával illetve projektirodával áll ügyfelei rendelkezésére. A Balla Ingatlan nem csak a magánszemély ügyfelek elégedettségét nyerte el, hanem az ingatlanpiac professzionális szereplői, az ingatlanfejlesztők is a Balla Ingatlannak adtak bizalmat a legtöbb esetben mint független kizárólagos értékesítőként 2016-2021 között.

Sándorfi Balázs

Sándorfi Balázs

Bankmonitor.hu ügyvezető-alapító

Sándorfi Balázs 25 éves pénzügyi elemzői múlttal rendelkezik. Szakmai karrierje első 3 évét bankokban töltötte, majd ezt követően saját tulajdonú cégek építésére és menedzselésére fókuszál. Az elmúlt 8 évben a független lakossági hitelközvetítésben piacvezetővé vált Bankmonitor.hu-t irányítja és fejleszti. Publicisztikái rendszeresen megjelennek a vezetői hazai médiumokban és gyakori előadó az ingatlanfinanszírozással foglalkozó konferenciákon.

Petyerák Katalin

Petyerák Katalin

PK Home, lakberendezés

20 év repülés után kezdett professzionális szinten lakberendezéssel foglalkozni. 2016-ban “Az Év Lakberendezője” cím odaítélését követően számos, megtisztelő felkérést kapott a szakmától és ügyfelektől egyaránt. Folyamatos sajtó érdeklődés kíséri tevékenységét, ismert emberek lakásait rendezi be, munkáiban nem csak a kényelem és a harmónikus élettér kialakítása fontos hanem a jelentős, értéknövelő átalakítások egyedi megoldások is.

Kiss Gábor

Kiss Gábor

Metrodom Építő Kft. és Metrodom Kivitelező Kft., ügyvezető igazgató

Több, mint 6600 felépített lakás! Kiss Gábor a budapesti Ybl Miklós Műszaki Főiskolaán főigazgatói dicsérettel végzett 1999-ben. Karrierjét 1995-ben a Balusztrád Kft-nél kezdte, ahol közel 10 évig főépítés vezetőként és műszaki vezetőként is tevékenykedett. Később a Nanette Construction Hungary Kft-nél volt vezérigazgató, 2006-tól hármas szerepet tölt be a Metrodom Cégcsoporton belül: a Cégcsoport Beruházói Műszaki vezetője továbbá a Metrodom Kivitelező Kft. és a Metrodom Építő Kft. ügyvezető igazgatója.

Dombóvári Dénes

Dombóvári Dénes

Földbirtokos, ingatlanbefektető, a MEGOSZ alelnöke

A "Hogyan legyél földbirtokos?" című YouTube csatorna elindítója, mezőgazdasági ingatlanok gyakorlott szakértője. Egy hiánypótló témáról beszél, ami a legtöbb emer fejében egy zárt piac ahová nem lehet vagy nehéz bejutni és különleges szakértelem kell. Dénes ezt az utat taposta ki az elmúlt évtizedekben és nagyon szívesen oszt meg információkat és tapasztalatokat a termőföld támogatásokról, vagy épp arról, hogy miért vegyél az államtól földet?

Szilágyi Imre

Szilágyi Imre

Ingatlanbefektető, közgazdász MSc., DSGN Home Holding Zrt.

Pénzügyi- és ingatlanbefektetési szakértőként dolgozik EU-s projekteken. Élt az Egyesült Államokban és dolgozott Párizsban az OECD-nek, itthon multinacionális cégeknek és hazai KKV-nek és a kormányzatnak is. 2012 óta tart ingatlanbefektetési képzéseket, 2020-ban hazánkban elsőként jelentetett meg Masterclass videó sorozatot ingatlanbefektetés témában. A DSGN Zrt-ben végrehajtás alatt álló ingatlanokkal, később a RENT Real Estate International Kft. segítségével Cipruson foglalkozik ingatlanbefektetéssel és ingatlan üzemeltetéssel.

RennaHome

Jenőfi Réka és Vitális-Pintér Veronika

RennaHome, ingatlanfejlesztés, home staging

Tudatos ingatlan tulajdonosok és befektetők számára nyújtanak ingatlanfejlesztési, home staging és értékesítési szolgáltatást. Mindent egy kézben tartva a tervezéstől a kivitelezés-menedzsmenten át, stresszmentesen, gyorsan és a legjobb áron adják el ügyfeleik lakását, házát, sok millió Ft extra profitot garantálva ezzel. Több, mint 6 év ingatlanfejlesztési és home staging tapasztalat, 100+ ingatlan felkészítése, az egyetlen magyar nyelvű home staging könyv szerzői, a nemzetközi és magyar szakmai szövetség tagjai.

Drávecz Szilárd

Drávecz Szilárd

Genius Smart Group, Ügyvezető

Húsz évet töltött a Porsche Hungaria-nál hálózatfejlesztéssel, döntéstámogatással, majd az informatikai terület igazgatójaként irányította a kereskedőhálózat digitalizációs átállását 2021-ig. Mellette építette fel a Genius Smart Gorup-ot, amiben az otthonok, üzleti ingatlanok és kórházak számára nyújtanak smart megoldásokat, amivel a hatékonyabb és áttekinthetőbb az épültek üzemeltetése. A tulajdonosok az ingatlanjaik az energiafelhasználását csökkenthetik, miközben a növekvő épület és vagyonbiztonsági elvárásaik is teljesülnek.

Peter Jones

Peter Jones

A NOVA apartmanszálloda-csoport tulajdonosa

Peter Jones ausztrál-magyar származasú üzletember, ingatlanbefektető, író és motivaciós előadó, többszörös gyerekkönyv író, már 20 éve él Budapesten. Jelenleg 4 db apartman szállodás vállalkozást vezet - melyek tulajdonosa is - Budapesten, melyet 2006-ban indított el. Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdte az Akácfa utcában, ami több mint 170 lakásos vállalkozássá nőtt a 10 év alatt. Sok vállalkozói tapasztalattal bír, és már elvesztett néhány vállalkozást, például a palacsinta-éttermemet, melyet Oszakában, Japánban nyitott, mielőtt Magyarországra költözött.

Mlinarik Márton

Mlinarik Márton

Ingatlanspecialista, közgazdász, YouTube-er

Marci az ingatlanpiacon töltött 13 év alatt bejárta a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdte, majd milliomos üzletkötő, később cégtulajdonos és befektető lett. Mostanáig több mint 1000 lakáseladás zajlott le a cégei segítségével. Közgazdászként pontosan átlátja az lakáspiacon zajló folyamatokat és a gondolatait rendszeresen publikálja a Youtube csatornáján és a blogján, melyet több mint 27 ezer ember követ.

Miről fog szólni a konferencia?

Lakáspiac és ingatlan befektetések. Hozamok. Trendek. Várható mozgások 2023-ban.

08:30-09:00
Regisztráció, ismerkedés a kiállítókkal / online adás indítása
09:00-09:15
Szilágyi Imre: Keynote
 • A 2022. év: fordulópont az ingatlanpiacon
9:15-09:45
Balogh László (ingatlan.com)
 • Jó befektetés-e még az ingatlan?
09:45-10:15
Sándorfi Balázs (Bankmonitor)
 • Gazdasági, pénzügyi változások a világban és ezek hatása az ingatlanbefektető hozam optimalizálási stratégiájára
10:15-10:45
Szünet
10:45-11:15
Balla Ákos
 • Előadás téma egyeztetés alatt.
11:15-11:45
Mit várhatunk az ingatlanpiacon 2023-ban?
 • Kerekasztal beszélgetés Balogh László, Sándorfi Balázs, Balla Ákos részvételével
 • Moderátor: Szilágyi Imre
11:45-12:10
Jenőfi Réka és Vitális-Pintér Veronika
 • Hogyan add el jól ingatlanodat 2023-ban is?
12:10-13:00
Ebédszünet
13:00-13:25
Petyerák Katalin
 • Értéknövelés és magasabb hozam a lakberendezés segítségével, gyakorlati példákon keresztül.
13:25-13:50
Mlinarik Márton
 • Előadás egyeztetés alatt.
13:50-14:15
Kiss Gábor
 • Az újépítésű lakáspiac jelene és jövője
14:15-14:40
Drávecz Szilárd
 • Energiahatékonyság és kényelem. Okosotthon, smart megoldások a magasabb hozamért.
14:40-15:00
Szünet
15:00-15:25
Szilágyi Imre
 • Hol vannak még 10% feletti hozamok az ingatlanpiacon?
15:25-16:00
Dombóvári Dénes
 • Hogyan befolyásolja a karbonadó az ingatlanpiacot?
 • Hogyan lehet kevés munkával sok pénzt keresni?
16:00-16:25
Peter Jones
 • Ármaximalizálás és AirBnB: valóban többet lehet keresni rövid távú kiadással?
16:25-16:35
Záró gondolatok, a program vége
17:00-18:30
Ingatlan befektetők találkozója - Kapcsolatépítő Est
 • Befektetne ingatlanba? Tőkéstársat keres?
 • Építsen kapcsolatokat, kezdjen közös projektet a konferencia többi résztvevőjével. A programon a részvétel külön regisztrációval lehetséges! A részvételi díj +7.500 Ft - használja ki a kiváló lehetőséget és vegyen részt ezen a hasznos üzleti programon, mely a nap záró akkordja lesz! Erre a programra a jelentkezés később indul!
 • A Kapcsolatépítő Estre a jelentkezés még nem kezdődött el!
 • A konferenciára még van hely, de a helyek 40%-a már a tavalyi résztvevők körében elővételben elfogyott. Ha szeretnél az ÉLŐ rendezvényre jönni mielőbb regisztrálj, mert az elmúlt három évben teltházas volt a rendezvény és a helyszínen már nem biztos, hogy lesz jegyvásárlási lehetőség!

Kik jönnek el az Ingatlanbefektetők Napjára?

Befektetők

Azok a magánszemélyek vagy cégek, akik érdeklődnek az ingatlan befektetések iránt.

Passzív cashflow

Akik passzív cashflow-t szeretnének, mert tudják, hogy ez valódi szabadságot ad a kezükbe! Az ingatlan nem csak befektetés, hanem folyamatos jövedelmet jelent.

Információk

Az információk egyre fontosabbak napjainkban. A legjobb deal-eket mindig azok szerzik meg, akik elsőként jutnak hozzá az értékes információhoz. Rajtad múlik!

Nagyobb hozam

Azok lesznek ott, akik követik a trendeket és szeretnék hogy a meglévő befektetéseik magasabb hozamokat érjenek el.

Fektess a fejlődésbe, vedd meg a jegyed most!

Jegyrendelés

Élő jegy
Online jegy
39.000 Ft
39.000 Ft
Személyes részvétel (helyszínen) Online részvétel (közvetítés)
Nyomtatott programfüzet, jegyzetekkel
PDF munkafüzet (e-mailben küldve)
ONLINE részvétel a szakértői előadásokon
Kérdezési lehetőség az előadóktól
Előadások anyagai PDF formátumban
Visszanézhető videófelvétel
Kedvezmények a kiállítóknál
Catering, étkezés
VISSZANÉZHETŐ VIDEÓ ▶
▶ 29.000 Ft
▶ 29.000 Ft
A visszanézhető videó december 31-ig elérhető!

KapcsolatJegyek, szponzoráció, számlázás: 06-70-7788-211Kiállítói információk: 06-70-7788-211TELEFON: 06-70-7788-211

Helyszín és megközelíthetőség

Sugár Event Rendezvényközpont, Budapest

1148 Budapest, Örs vezér tere 24.

A rendezvény a Sugár Üzletközpontban a Mozi rendezvénytermében lesz megtartva.
A parkolás az épület mélygarázsában illetve a szomszédos Árkád bevásárlóközpontban térítés ellenében lehetséges, az első fél óra ingyenes, utána 100 Ft/félóra.

Még nem döntötted el, hogy eljössz-e?

Segítünk dönteni: iratkozz fel a hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebookon is!